Els Brondeel

Seksuologe
Master practitioner NLPOver mezelf

els

Mijn praktijk is de voltooiing van een bijzondere periode van zelfontplooiing. Ik heb reeds verschillende opleidingen achter de rug, maar er is één ding dat ze gemeenschappelijk hebben; nl. het werken met mensen.
Na mijn opleiding als Master in de Criminologische Wetenschappen was het de bedoeling te werken met daders. Gezien het beperkt aantal jobs voor criminologen binnen de gevangenis, heb ik een ander pad gekozen. Als kind wilde ik altijd les geven; dus ben ik gestart met een Aggregaat in de Criminologie. Hierna ben ik onmiddellijk beginnen lesgeven in het secundair onderwijs BSO en TSO. Dit doe ik reeds enkele jaren. Later heb ik nog het diploma Kandidaat in de Godsdienstwetenschappen behaald. Mijn drang naar zelfontplooiing bracht mij uiteindelijk bij Joost Vanhove in Munkzwalm. Deze opleiding (Master Practitioner in de NLP; aansluitend een eerste jaar opleiding tot NLP-coach) bracht mij nog meer tot de kern van wat ik eigenlijk wilde bereiken en doen in dit leven. Dit heeft geresulteerd in de opleiding die mij uiteindelijk al de theorie in praktijk liet omzetten; mijn opleiding als Master in de Seksuologie. Ik voelde mij nu klaar om met een stevige achtergrond mensen te begeleiden bij hun hindernissen die ze tegenkomen op relationeel, seksueel of persoonlijk vlak. Na het beëindigen van deze voltijdse studies, heb ik nog niet stilgezeten. Ik heb o.a. een 8-weekse cursus Mindfulness erop zitten. Ik ben lid en voorzitster van de intervisiegroep voor seksuologen van Oost-Vlaanderen en van de Vlaamse Vereniging voor Seksuologie (VVS). Het bijscholen en zelfontwikkeling zijn een levenslang doel.

Al deze verschillende ervaringen stel ik graag ten dienste van mensen die nood hebben aan informatie, een luisterend oor of iemand die hen helpt hun situatie vanuit een ander perspectief te zien.

Als seksuoloog, criminoloog en NLP-coach beschik ik over zowel academische kennis als praktische vaardigheden en technieken waarmee ik aan de slag kan in mijn praktijk. Belangrijk voor mij is dat ik mensen kan helpen terug in hun eigen kracht te komen. Mijn doelgroep bestaat uit (jong)volwassenen die momenteel vast zitten mbt een bepaald aspect in hun leven; dit kan zowel persoonlijk, relationeel als seksueel zijn.